Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣτεροειδείς πρώτες ύλες

171599-83-0 κιτρικό άλας 100mgx100/Bottle Sildenafil για την παρεμπόδιση βιάγκρα

Πιστοποίηση
Κίνα Hjtc (Xiamen) Industry Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
ευχαριστίες Ιούνιός του πάντα μια ευχαρίστηση να συνεργαστεί με σας ευτυχές Σαββατοκύριακο σεβασμοί Steve

—— Steve

Ιούνιος, Έλαβα τις ετικέτες σήμερα και φαίνονται μεγάλες! Είστε το μόνο πρόσωπο που θα κάνω επιχειρήσεις με τώρα. Υπάρχει μια θέση για να κάνει ένα σχόλιο στον ιστοχώρο σας; Σε αυτή την περίπτωση, θα ήμουν ευτυχής να πω για τη μεγάλη και γρήγορη υπηρεσία σας. Σας ευχαριστούμε,

—— Αλβέρτος ΗΠΑ

λαμβάνω τις αυτοκόλλητες ετικέττες και κιβώτια, τις αγαπώ πραγματικά, σας ευχαριστώ για την υπηρεσία σας, θα διατάξω πάλι πολύ σύντομα!

—— Aaron McGill

Εύκολη να μιλήσει με, η πολύ επαγγελματική και γρήγορη υπηρεσία, την ποιότητα είναι έξοχο αγαθό. Ακόμη και καλύτερα από διατάξαμε από τη Γερμανία!!

—— Tom

Ιούνιος Έλαβα τις ετικέτες και κοιτάζουν πέρα από την κατάπληξη:)

—— Kevin Smith

Είμαι Online Chat Now

171599-83-0 κιτρικό άλας 100mgx100/Bottle Sildenafil για την παρεμπόδιση βιάγκρα

171599-83-0 κιτρικό άλας 100mgx100/Bottle Sildenafil για την παρεμπόδιση βιάγκρα
171599-83-0 Sildenafil Citrate 100mgx100/Bottle For Viagra Preventing
171599-83-0 κιτρικό άλας 100mgx100/Bottle Sildenafil για την παρεμπόδιση βιάγκρα 171599-83-0 κιτρικό άλας 100mgx100/Bottle Sildenafil για την παρεμπόδιση βιάγκρα 171599-83-0 κιτρικό άλας 100mgx100/Bottle Sildenafil για την παρεμπόδιση βιάγκρα 171599-83-0 κιτρικό άλας 100mgx100/Bottle Sildenafil για την παρεμπόδιση βιάγκρα

Μεγάλες Εικόνας :  171599-83-0 κιτρικό άλας 100mgx100/Bottle Sildenafil για την παρεμπόδιση βιάγκρα

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Finished Tablets (100pcs/bottle)
Πιστοποίηση: ISO 9001, GMP,USP,BP,SGS
Αριθμό μοντέλου: CasNO.171599-83-0
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 5 μπουκάλια
Τιμή: Negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ειδική μεταμφιεσμένη συσκευασία ή προσαρμοσμένη συσκευασία, εγγύηση ποσοστού περασμάτων συνήθειας 10
Χρόνος παράδοσης: 3-5days
Όροι πληρωμής: paypal, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 2000 μπουκάλια/μήνας

171599-83-0 κιτρικό άλας 100mgx100/Bottle Sildenafil για την παρεμπόδιση βιάγκρα

περιγραφή
Όνομα σκονών: Βιάγκρα 100mg Ανεφοδιασμός: Ακατέργαστα στεροειδή & πεπτίδια & Sarms
Αγνότητα: >99% Στέλνοντας τρόπος: Fedex, DHL, UPS, ταχυδρομική ναυτιλία
Χρόνος ναυτιλίας: 1-3 ημέρες μετά από την πληρωμή φθάστε Appreance: Προφορικά χάπια
Άλλα ονόματα: Sildenafil 100mg Προδιαγραφή: 100mg*100/bottle
Υψηλό φως:

Κιτρικό άλας 100mgx100/Bottle Sildenafil

,

171599-83-0 κιτρικό άλας Sildenafil

,

171599-83-0 Sildenafil 100mg

Αρσενικό βιάγκρα χαπιών ορμονών αυξήσεων κιτρικού άλατος 100mg*100/bottle Sildenafil που αποτρέπει το μυ 171599-83-0

 

 

 

Αρσενικό κιτρικό άλας 100mg*100/bottle Sildenafil χαπιών ορμονών αυξήσεων βιάγκρα που αποτρέπει το μυ CasNO.171599-83-0

 

Περιγραφή προϊόντων

 

Χρήσεις φαρμάκων

 

Το βιάγκρα χρησιμοποιείται για να μεταχειριστεί την ανικανότητα στα άτομα. Το βιάγκρα αυξάνει τη δυνατότητα του σώματος να επιτύχει και να διατηρήσει μια ανέγερση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής υποκίνησης. Το βιάγκρα δεν σας προστατεύει από να πάρει σεξουαλικά - διαβιβασθείσες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του HIV.

 

Πώς λήφθείτε

 

Το βιάγκρα έρχεται ως ταμπλέτα να το πάρει προφορικά. Πρέπει να ληφθεί όπως απαιτείται περίπου 1 ώρα πριν από τη σεξουαλική δραστηριότητα. Εντούτοις, το βιάγκρα μπορεί να ληφθεί οποτεδήποτε από 4 ώρες σε 30 λεπτά πριν από τη σεξουαλική δραστηριότητα. Το βιάγκρα δεν πρέπει να ληφθεί περισσότερο από μία φορά μια ημέρα. Μην πάρτε λίγο πολύ από το ή το πάρτε συχνότερα από ορισμένο από το γιατρό σας.

 

Προειδοποιήσεις/προφυλάξεις

 

Πρίν παίρνει το βιάγκρα, πέστε στο γιατρό σας εάν είχατε μια επίθεση καρδιών, ένα κτύπημα, ή απειλητικούς για τη ζωή ανώμαλους κτύπους της καρδιάς μέσα στους τελευταίους έξι μήνες έχετε μια ιστορία της συγκοπής καρδιάς έχετε την ασθένεια στεφανιαίων αρτηριών έχετε τη στηθάγχη έχετε την υψηλή ή χαμηλή πίεση του αίματος έχετε τα προβλήματα συκωτιού έχετε τα προβλήματα νεφρών είχε πάντα τα προβλήματα αίματος, συμπεριλαμβανομένης της αναιμίας κυττάρων δρεπανιών ή της λευχαιμίας έχετε μια αναταραχή αιμορραγίας έχετε έλκος στομάχου έχετε το pigmentosa αμφιβληστροειδίτιδας (ένας κληρονομημένος όρος του ματιού) έχετε μια φυσική παραμόρφωση του πέους όπως η ασθένεια Peyronie έχετε έναν όρο που θα μπορούσε να οδηγήσει στις παρατεταμένες και επίπονες ανεγέρσεις, όπως ένας όγκος του μυελού των οστών, της αναιμίας κυττάρων δρεπανιών, ή της λευχαιμίας ή παίρνει μια άλλη ιατρική για να μεταχειριστεί την ανικανότητα. Μπορείτε να μην είστε σε θέση να πάρετε το βιάγκρα, ή μπορείτε να απαιτήσετε μια ρύθμιση δόσης ή έναν ειδικό έλεγχο κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας εάν έχετε οποιων δήποτε από τους όρους που απαριθμούνται ανωτέρω. Αν και το βιάγκρα δεν είναι υποδειγμένο προς χρήση από τις γυναίκες, είναι στην κατηγορία Β. εγκυμοσύνης FDA. Αυτό σημαίνει ότι το βιάγκρα δεν αναμένεται για να είναι επιβλαβές σε ένα αγέννητο μωρό. Οι γυναίκες δεν πρέπει να πάρουν το βιάγκρα. Δεν είναι γνωστό εάν το βιάγκρα περνά στο μητρικό γάλα. Εάν είστε πάνω από 65 ηλικίες, μπορείτε να είναι πιθανότερο να δοκιμάσετε τις παρενέργειες από το βιάγκρα. Ο γιατρός σας μπορεί να ορίσει μια χαμηλότερη δόση αυτού του φαρμάκου.

 

Λειμμένη δόση

 

Το βιάγκρα χρησιμοποιείται όπως απαιτείται, έτσι δεν είναι πιθανό να χάσετε μια δόση.

 

Πιθανές παρενέργειες

 

Όπως όλα τα φάρμακα, το βιάγκρα μπορεί να προκαλέσει μερικές παρενέργειες. Αυτά τα αποτελέσματα είναι συνήθως ήπια για να συγκρατήσουν και συνήθως δεν διαρκούν περισσότερο από μερικές ώρες. Μερικές από αυτές τις παρενέργειες είναι πιθανότερο να εμφανιστούν με τις υψηλότερες δόσεις. Οι πιό κοινές παρενέργειες του βιάγκρα είναι πονοκέφαλος, ξέπλυμα του προσώπου, και στομάχι. Οι λιγότερο κοινές παρενέργειες που μπορούν να εμφανιστούν είναι προσωρινές αλλαγές στο όραμα χρώματος (όπως το πρόβλημα που λέει τη διαφορά μεταξύ των μπλε και πράσινων αντικειμένων ή που έχει μια μπλε χροιά χρώματος σε τους), μάτια που είναι πιό ευαίσθητα στο φως, ή τη θολωμένη όραση. Στις σπάνιες περιπτώσεις, τα άτομα έχουν εκθέσει μια ανέγερση που διαρκεί πολλές ώρες. Πρέπει να καλέσετε έναν γιατρό αμέσως εάν έχετε πάντα μια ανέγερση που διαρκεί περισσότερο από 4 ώρες. Εάν όχι μεταχειρισμένος αμέσως, η μόνιμη ζημία στο πέος σας θα μπορούσε να εμφανιστεί. Η επίθεση καρδιών, το κτύπημα, οι ανώμαλοι κτύποι της καρδιάς, και ο θάνατος έχουν αναφερθεί σπάνια στα άτομα που παίρνουν το βιάγκρα. Δεν είχαν οι περισσότεροι, αλλά όλα, αυτών των ατόμων τα προβλήματα καρδιών πρίν παίρνουν αυτήν την ιατρική. Δεν είναι δυνατό να καθοριστεί εάν αυτά τα γεγονότα αφορούσαν άμεσα το βιάγκρα.

 

Αποθήκευση

 

Κρατήστε το βιάγκρα από την προσιτότητα των παιδιών. Κρατήστε το βιάγκρα στο αρχικό εμπορευματοκιβώτιό του. Κατάστημα σε 25°C (77°F) εξορμήσεις που επιτρέπονται σε 15-30°C (59-86°F).

 

Υπερβολική δόση

 

Επιδιώξτε τη ιατρική παρακολούθηση έκτακτης ανάγκης. Τα συμπτώματα μιας υπερβολικής δόσης βιάγκρα δεν είναι γνωστά, αλλά είναι πιθανό να περιλάβουν το θωρακικό πόνο, τον ίλιγγο, έναν ανώμαλο κτύπο της καρδιάς, και τη διόγκωση των αστραγάλων ή των ποδιών.

 

Περισσότερες πληροφορίες

 

Εάν παίρνετε οποιαδήποτε φάρμακα που περιέχουν τα νιτρικά άλατα – είτε τακτικά είτε ως χρειάζεται – δεν πρέπει ποτέ να πάρετε το βιάγκρα. Εάν παίρνετε το βιάγκρα με οποιοδήποτε ιατρική νιτρικών αλάτων ή ψυχαγωγικό φάρμακο που περιέχει τα νιτρικά άλατα, η πίεση του αίματος σας θα μπορούσε ξαφνικά να μειωθεί σε ένα επισφαλές επίπεδο. Θα μπορούσατε να πάρετε ζαλισμένοι, εξασθενημένοι, ή ακόμα και να έχετε μια επίθεση ή ένα κτύπημα καρδιών. Τα νιτρικά άλατα βρίσκονται σε πολλά φάρμακα συνταγών που χρησιμοποιούνται για να μεταχειριστούν τη στηθάγχη. Το βιάγκρα είναι μόνο για τους ασθενείς με τη στυτική δυσλειτουργία. Το βιάγκρα δεν είναι για τα νεογνά, τα παιδιά, ή τις γυναίκες. Μην αφήστε οποιου δήποτε άλλου να πάρει το βιάγκρα σας. Το βιάγκρα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μόνο κάτω από τη επίβλεψη ενός γιατρού.

 

Αποκήρυξη

 

Αυτές οι πληροφορίες φαρμάκων είναι για τους λόγους πληροφόρησής σας μόνο, δεν προορίζεται ότι αυτές οι πληροφορίες καλύπτουν όλα τις χρήσεις, τις κατευθύνσεις, τις αλληλεπιδράσεις φαρμάκων, τις προφυλάξεις, ή τα δυσμενή αποτελέσματα του φαρμάκου σας. Αυτά είναι μόνο γενικές πληροφορίες, και δεν πρέπει να στηριχθούν για οποιοδήποτε σκοπό. Δεν πρέπει να αναλυθεί όπως περιέχοντας τις συγκεκριμένες οδηγίες για οποιοδήποτε ιδιαίτερο ασθενή. Αποκηρύσσουμε όλη την ευθύνη για την ακρίβεια και την αξιοπιστία αυτών των πληροφοριών, ή/και οποιεσδήποτε συνέπειες που προκύπτουν από τη χρήση αυτών των πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένης της ζημίας ή των δυσμενών συνεπειών στα πρόσωπα ή την ιδιοκτησία, εντούτοις τέτοιες ζημίες ή συνέπειες προκύπτουν. Καμία εξουσιοδότηση, είτε που εκφράζεται είτε υπονοούμενη, δεν γίνεται στους σεβασμούς σε αυτές τις πληροφορίες.

 

Οδηγός διαταγής

 

πώς να κάνει τη διαταγή
step1 Pre-sale υπηρεσία 1.As για τις κάθε έρευνές σας, απαντάμε πάντα έγκαιρος και υπομονετικά.
Όλη η σχετική πληροφορία θα παρασχεθεί
βοήθεια εσείς για να κάνει μια σοφή επιλογή
2. εάν χρειάζεστε μπορούμε να προσφέρουμε παρέχουμε σε σας COA,
Συνταγές μαγείρων του στεροειδούς πετρελαίου, ανατροφοδότηση άλλων πελατών
Step2 πληρωμή 1.we θα επιθυμούσε να δεχτεί τη μεταφορά τραπεζών, Bitcoin
Step3 παράδοση 2.we είναι μεταφορά υποστήριξης: DHL, UPS, TNT, EMS,
Χογκ Κογκ EMS, Fedex ή άλλη
3.After επιβεβαιώνοντας την πληρωμή σας, στέλνοντας τη ρύθμιση
και οι εικόνες συσκευασίας θα παρασχεθούν μέσα σε 24 ώρες
Ο αριθμός καταδίωξης θα παρασχεθεί μέσα σε 72 ώρες.
4.For σημαντικός διαμοιράστε τις πληροφορίες, όπως:
Αριστερή αρχική χώρα, που προσεγγίζεται στη χώρα προορισμού,
Περασμένο τελωνείο, έξω για την παράδοση, παραδοθείσα,
εκείνες οι πληροφορίες θα σας σταλούν σε έγκαιρων.
Step4 Μεταπωλήσεις
υπηρεσία
1.you θα μπορούσε να μας συμβουλευθεί για οποιεσδήποτε ερωτήσεις,
προσφέρουμε σε 7*24h τα καλές servies και την τεχνολογία-υποστήριξη.

 

171599-83-0 κιτρικό άλας 100mgx100/Bottle Sildenafil για την παρεμπόδιση βιάγκρα 0

 

Το πλεονέκτημά μας

 

1, ασφαλέστερη και γρηγορότερη παράδοση.

Έχουμε το επαρκές απόθεμα, και μπορούμε παράδοση γρήγορα στην ίδια την ημέρα όταν λάβετε την πληρωμή.

Έχουμε τον ειδικό τρόπο θα μπορούσαμε να στείλουμε 0,01 κιλά στα προϊόντα 3,5 κιλών ένας χρόνος. Προσφέρουμε τη λειώνοντας σκόνη στην υγρή υπηρεσία. Και στείλετε το υγρό στα ειδικά μπουκάλια.

2, καλή υπηρεσία μεταπωλήσεων.

Πέστε την αναπροσαρμογή συσκευασίας ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΌΝ, και θα δοκιμάσει το καλύτερο λύνει πότε ο πελάτης αντιμετώπισε διάφορο.

3, πλούσια εμπειρία.

Ειδικευόμαστε σε αυτόν τον τομέα για πολλά χρόνια, τα στεροειδή μας και ορμόνες που εξάγονται στο εξωτερικό, στην Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία και την Αμερική και ούτω καθεξής άλλη χώρα, και έχουμε πολύ καλοί ανατροφοδοτούμε από τους πελάτες μας, και είχαμε καθιερώσει τις μακροχρόνιες φιλικές σχέσεις της συνεργασίας.

4, μεγάλη ποιότητα, αγνότητα και ευνοϊκός.

Η καλή ποιότητα είναι μιας ποιότητας από μυστικής επιτυχίας μας, ευπρόσδεκτη διαταγή τα δείγματα, MOQ ακριβώς 10 γραμμάρια.

 

 

Συσκευασίας

 

Έχουμε την επαγγελματική ομάδα για τη συσκευασία και την αποστολή. Ειδικός τρόπος να σταλούν 100 μιλ. στα υγρά 100L κάποτε στη χώρα σας. Η γρήγορη και διακριτική αποστολή θα μπορούσε να τακτοποιηθεί για το τελωνειακό πέρασμα που εγγυήθηκε.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

1.We έχουν συμμετάσχει σε αυτήν την γραμμή έχουν πολλά έτη εμπειρίας, η φήμη μας είναι η εγγύηση ποιότητάς μας. Υψηλός - η ποιότητα, η ανταγωνιστική τιμή, η γρήγορη παράδοση, η ασφαλής ναυτιλία και η διακριτική υπηρεσία μεταπώλησης κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

2. η επιχείρησή μας είναι ένα επαγγελματικό ακατέργαστο εργοστάσιο σκονών στην Κίνα για πάνω από 10 έτη, όλες οι σκόνες είναι εργοστάσιο που παρέχει άμεσα.

3.Our τα προϊόντα έχουν εξαγάγει στη Γερμανία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, τη Φινλανδία, την Ισπανία, το UK, τη Γαλλία, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Κορέα και πολλές άλλες χώρες, άνω των 100kgs κάθε μήνα.

4.Professional ομάδα ειδική για τη συσκευασία και την αποστολή και να κοιτάξει επίμονα να ακολουθήσει τον κώδικα 24 ώρες για το τελωνειακό πέρασμα που εγγυάται. πέρασμα 100% στο UK, Νορβηγία, Πολωνία, Ισπανία, ΗΠΑ, Καναδάς, Βραζιλία πέρασμα 98% στη Γερμανία, Ρωσία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία.

Οι περισσότερες από τις σκόνες είναι στο απόθεμα, τα φορολογήσιμα δείγματα είναι διαθέσιμα, θα μπορούσαν να σταλούν έξω μέσα σε 24 ώρες.

5. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας θα εστιάσουν στη μεγαλύτερη ζήτηση πελατών, κρατάμε το μέγιστο ενθουσιασμό και την ειλικρινή συνεργασία με κάθε πελάτη.

 

 

Co. βιομηχανίας Hjtc (Xiamen), ΕΠΕ.

Co. βιοτεχνολογίας Huayongjian Xiamen, ΕΠΕ.

 

Επαφές: Ιούνιος & Eason


Whatsapp: +8618206063252 +8618759200098


Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το june@steroidpowder-hjtc.com

το eason@steroidpowder-hjtc.com


Ιστοχώρος: το https://www.steroidpowder-hjtc.com/
το http://www.safeststeroid.com/
το http://www.glassviallabels.com/
το https://hjtc-printing.en.made-in-china.com/

 

Οι υπηρεσίες μας

 

1. Οποιεσδήποτε έρευνες θα απαντηθούν μέσα σε 24 ώρες

2. Ποιότητα ύψους, λογική και ανταγωνιστική τιμή σχεδίων μόδας. Γρήγορη χρονική ανοχή.

3. Πληρωμή: Μπορείτε να πληρώσετε για τη διαταγή μέσω: Μεταφορά, Western Union, γραμμάριο χρημάτων και Bitcoin τράπεζας

 

Τελειωμένες ταμπλέτες
Ταυτότητα Στοιχείο Ικανότητα
1 Clenbuterol 40mcg*100/bottle
2 Clomid (Clomiphene) 50mg*100/bottle
3 Letrozle (Femara) 2.5mg*100/bottle
4 Halotestin (Fluoxymesterone) 10mg*100/bottle
5 Dianabol (Methandrostenolone) 10mg*100/bottle
6 Dianabol (Methandrostenolone) 20mg*100/bottle
7 Dianabol (Methandrostenolone) 50mg*100/bottle
8 Proviron (Mesterolone) 10mg*100/bottle
9 Proviron (Mesterolone) 25mg*100/bottle
10 Primobolan (οξικό άλας Methenolone) 10mg*100/bottle
11 Primobolan (οξικό άλας Methenolone) 25mg*100/bottle
12 Primobolan (οξικό άλας Methenolone) 50mg*100/bottle
13 Superdrol (Methasterone) 10mg*100/bottle
14 T3 (νάτριο Liothytonine) 25mcg*100/bottle
15 T3 (νάτριο Liothytonine) 40mcg*100/bottle
16 T4 40mcg*100/bottle
17 Anavar (Oxandrolone) 10mg*100/bottle
18 Anavar (Oxandrolone) 25mg*100/bottle
19 Anavar (Oxandrolone) 50mg*100/bottle
20 Anadrol (Oxymetholone) 50mg*100/bottle
21 Winstrol (Stanozolol) 10mg*100/bottle
22 Winstrol (Stanozolol) 20mg*100/bottle
23 Winstrol (Stanozolol) 50mg*100/bottle
24 Turinabol (Chlordehydromethyltestosterone) 10mg*100/bottle
25 Turinabol (Chlordehydromethyltestosterone) 25mg*100/bottle
26 Nolvadex (Tamoxifen) 10mg*100/bottle
27 Nolvadex (Tamoxifen) 20mg*100/bottle
28 Aromasin (Exemestane) 25mg*100/bottle
29 Arimidex (Anastrozole) 1mg*100/bottle
30 Βιάγκρα (Sildenafil) 100mg*100/bottle
31 Cialis (Tadanafil) 20mg*100/bottle

 

171599-83-0 κιτρικό άλας 100mgx100/Bottle Sildenafil για την παρεμπόδιση βιάγκρα 1

 

FAQ

 

Q1: Μπορώ να πάρω μερικά δείγματα;
Α: Βέβαιοι, προσφέρουμε το ελεύθερο δείγμα, πρέπει ακριβώς να πληρώσετε τα έξοδα αποστολής.

Q2: Πώς να κάνει τις διαταγές;
Α: Παρακαλώ μας στείλετε την έρευνα σε, κατόπιν θα κάνουμε την προσφορά. Πληρωμή μέσω της Western Union, Moneygram, τραπεζικός λογαριασμός και Bitcoin. Κατόπιν θα τακτοποιήσουμε τη ναυτιλία. Μετά από την παράδοση θα προσφέρουμε την καταδίωξη αριθ.

Q3: Είναι η ναυτιλία εγγύηση 100%;
Α: Ναι, προσφέρουμε την εγγύηση ναυτιλίας 100%. Εάν οποιοδήποτε καταλήφθείτ δέμα θα κάνουμε την εκ νέου αποστολή.

Q4: Πώς στην παράδοση;
Α: Το δέμα θα σταλεί έξω σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή. Συνήθως χρησιμοποιούμε το EMS, ePacket, την εσωτερική μικτή ναυτιλία της Fedex, DHL, TNT και των ΗΠΑ και ούτω καθεξής.

Q5: Υπάρχει οποιαδήποτε έκπτωση;
Α: Ναι. Η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη. Ακριβώς μας στείλετε τα στοιχεία που χρειάζεστε και η ποσότητα. Θα εφαρμόσουμε την καλύτερη τιμή και θα προσφέρουμε την έκπτωση για σας.

Q6: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα διαταγής;
Α: Συνήθως MOQ είναι 100g. Αλλά εξαρτάται από τα στοιχεία και τις απαιτήσεις σας που μπορούμε επίσης να κάνουμε 10g, 20g, 30g ή 50g.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hjtc (Xiamen) Industry Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: eastern

Τηλ.:: +8618206063252

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα