Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚιβώτιο φαρμακευτικής συσκευασίας

Αρθρογώνια σχήμα προσαρμοσμένη συσκευασία φαρμάκων κιβώτια Εύκολο λογότυπο λέιζερ σφραγισμένο

Πιστοποίηση
Κίνα Hjtc (Xiamen) Industry Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
ευχαριστίες Ιούνιός του πάντα μια ευχαρίστηση να συνεργαστεί με σας ευτυχές Σαββατοκύριακο σεβασμοί Steve

—— Steve

Ιούνιος, Έλαβα τις ετικέτες σήμερα και φαίνονται μεγάλες! Είστε το μόνο πρόσωπο που θα κάνω επιχειρήσεις με τώρα. Υπάρχει μια θέση για να κάνει ένα σχόλιο στον ιστοχώρο σας; Σε αυτή την περίπτωση, θα ήμουν ευτυχής να πω για τη μεγάλη και γρήγορη υπηρεσία σας. Σας ευχαριστούμε,

—— Αλβέρτος ΗΠΑ

λαμβάνω τις αυτοκόλλητες ετικέττες και κιβώτια, τις αγαπώ πραγματικά, σας ευχαριστώ για την υπηρεσία σας, θα διατάξω πάλι πολύ σύντομα!

—— Aaron McGill

Εύκολη να μιλήσει με, η πολύ επαγγελματική και γρήγορη υπηρεσία, την ποιότητα είναι έξοχο αγαθό. Ακόμη και καλύτερα από διατάξαμε από τη Γερμανία!!

—— Tom

Ιούνιος Έλαβα τις ετικέτες και κοιτάζουν πέρα από την κατάπληξη:)

—— Kevin Smith

Είμαι Online Chat Now

Αρθρογώνια σχήμα προσαρμοσμένη συσκευασία φαρμάκων κιβώτια Εύκολο λογότυπο λέιζερ σφραγισμένο

Αρθρογώνια σχήμα προσαρμοσμένη συσκευασία φαρμάκων κιβώτια Εύκολο λογότυπο λέιζερ σφραγισμένο

περιγραφή
Εκτύπωση: Εκτύπωση οφσετ, εκτύπωση με οθόνη, κλπ. Εκτέλεση επιφάνειας: Λάμψη, Ματ, κλπ.
Χρήση: Φαρμακευτικά, καλλυντικά, κλπ. Υλικό: Έγγραφο, πλαστικό, μέταλλο, κ.λπ.
Σχήμα: Τετράγωνο, Ορθογώνιο κ.λπ. Ειδικότητα: Φιλικός προς το περιβάλλον, ανακυκλώσιμος, κ.λπ.
Υψηλό φως:

Τα κουτιά συσκευασίας φαρμάκων είναι βολικά.

,

Τετραγωνικά κουτιά συσκευασίας φαρμάκων

Περιγραφή του προϊόντος:

Σύνοψη φαρμακευτικής συσκευασίας

Το φαρμακευτικό κουτί συσκευασίας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συσκευάζετε και να μεταφέρετε φάρμακα, φάρμακα και άλλα φαρμακευτικά προϊόντα με ασφάλεια και ασφάλεια.Αυτά τα κουτιά έχουν σχεδιαστεί για να πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας.Τα φαρμακευτικά κουτιά και τα κουτιά συσκευασίας διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και στυλ για να ανταποκριθούν στις ανάγκες σας.Από επίπεδες και διπλές δομές σε προσαρμοσμένα μεγέθη, έχουμε την τέλεια λύση συσκευασίας για εσάς.

Τα φαρμακευτικά μας κουτιά και συσκευασίες είναι κατασκευασμένα από ένα ευρύ φάσμα υλικών, συμπεριλαμβανομένου του χαρτιού, του πλαστικού και του μετάλλου.και οικολογικές ιδιότητεςΌλες οι συσκευασίες μας είναι ανακυκλώσιμες, καθιστώντας τις φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές.με υγρασία στρώματα και ασφαλείς σφραγίδες για να κρατήσει τα προϊόντα σας ασφαλή.

Στην Pharmaceutical Packaging Box, κατανοούμε τη σημασία να φέρουμε τα προϊόντα σας στον προορισμό τους με ασφάλεια.Είτε χρειάζεστε ένα συγκεκριμένο μέγεθος ή μια συγκεκριμένη δομήΜε ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 1000 κομμάτια, μπορούμε να σας προσφέρουμε την τέλεια λύση για τις ανάγκες συσκευασίας σας.

Για το καλύτερο στα φαρμακευτικά κουτιά και τα κουτιά συσκευασίας, επιλέξτε το φαρμακευτικό κουτί συσκευασίας. Τα ανθεκτικά και φιλικά προς το περιβάλλον κουτιά μας είναι ο τέλειος τρόπος για να κρατήσετε τα προϊόντα σας ασφαλή και ασφαλές.Με τις εξατομικευμένες λύσεις μας και τα γρήγορα χρονικά διαστήματα, μπορείτε να πάρετε την τέλεια λύση συσκευασίας για τις ανάγκες σας.

Αρθρογώνια σχήμα προσαρμοσμένη συσκευασία φαρμάκων κιβώτια Εύκολο λογότυπο λέιζερ σφραγισμένο 0Αρθρογώνια σχήμα προσαρμοσμένη συσκευασία φαρμάκων κιβώτια Εύκολο λογότυπο λέιζερ σφραγισμένο 1Αρθρογώνια σχήμα προσαρμοσμένη συσκευασία φαρμάκων κιβώτια Εύκολο λογότυπο λέιζερ σφραγισμένο 2

Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία του προϊόντος:Φαρμακευτική συσκευασία
 • Υλικό:Χαρτί, πλαστικό, μέταλλο, κλπ.
 • Χρώμα:CMYK, Pantone, κλπ.
 • Ασφάλεια:Κλειδί, Χιντζ, κλπ.
 • Μέγεθος:Προσαρμοσμένο
 • Κρατήρα:Σχοινί PP, σχοινί βαμβακιού, κλπ.

Τεχνικές παραμέτρους:

Ιδιοκτησία Αξία
Υλικό Χαρτί, πλαστικό, μέταλλο, κλπ.
Ασφάλεια Κλειδί, Χιντζ, κλπ.
Κλείσιμο Μαγνητικό κλείσιμο, κλείσιμο με φερμουάρ, κλπ.
Χρήση Φαρμακευτικά, καλλυντικά, κλπ.
Χρώμα CMYK, Pantone, κλπ.
Μέγεθος Προσαρμοσμένο
Λεματισμός Λάμψη, Ματ, κλπ.
Σχήμα Τετράγωνο, ορθογώνιο, κλπ.
Τελεία επιφάνειας Λάμψη, Ματ, κλπ.
Δομή Φλατ, Γκέιμπλ, κλπ.
Τύπος Φαρμακευτικό περιτύλιγμα, Φαρμακευτικό δοχείο, Φαρμακευτικό κουτί, Φαρμακευτική θήκη

Εφαρμογές:

Το φαρμακευτικό κουτί συσκευασίας είναι μια ιδανική λύση για τις φαρμακευτικές εταιρείες για την προστασία και την ασφαλή αποθήκευση των προϊόντων τους.με διάφορα μεγέθη και δομές διαθέσιμαΤο κουτί διαθέτει ένα ισχυρό και ασφαλές σύστημα κλειδαριού και μεντεσέας που εξασφαλίζει την ασφάλεια των προϊόντων στο εσωτερικό.Η επιφάνεια του κουτιού μπορεί να προσαρμοστεί για να παρέχει μια γυαλιστερήΗ προσαρμοσμένη επωνυμία εμπορικής επωνυμίας και αριθμός μοντέλου εξασφαλίζουν την εύκολη αναγνώριση του προϊόντος,και το κουτί είναι επίσης σχεδιασμένο για εύκολη αποθήκευσηΤο φαρμακευτικό κουτί συσκευασίας είναι η τέλεια επιλογή για τις φαρμακευτικές εταιρείες που αναζητούν ένα αξιόπιστο και ασφαλές περίβλημα για τα προϊόντα τους.

Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένο φαρμακευτικό κουτί συσκευασίας

Προσφέρουμε εξατομικευμένα φαρμακευτικά κουτιά συσκευασίας με το εμπορικό σήμα, τον αριθμό μοντέλου, τον τόπο προέλευσης, το κλείσιμο, το χεράκι, τη χρήση, το υλικό και την ασφάλεια προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.Φαρμακευτικό περιτύλιγμα και φαρμακευτική συσκευασία διατίθενται σε διαφορετικά υλικά όπως χαρτίΤα κλειδαριά μας περιλαμβάνουν μαγνητικό κλείσιμο, κλείσιμο φερμουάρ, κλπ. και οι λαβές μας περιλαμβάνουν σχοινί PP, σχοινί βαμβακιού, κλπ. Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας μας περιλαμβάνουν κλειδαριά, χίνγκελ κλπ.Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσετε τις ανάγκες συσκευασίας σας.

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση φαρμακευτικής συσκευασίας

Είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση για τα φαρμακευτικά μας κουτιά συσκευασίας.Η έμπειρη ομάδα εμπειρογνωμόνων μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει με τυχόν ερωτήσεις ή τεχνικά προβλήματα που μπορεί να έχετε..

Τεχνική υποστήριξη

Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με τη χρήση και τη λειτουργία των φαρμακευτικών συσκευασιών μας.Μπορούμε να παρέχουμε οδηγίες βήμα προς βήμα για τη χρήση του προϊόντος, καθώς και συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων για τυχόν προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Εγγύηση

Παρέχουμε περιορισμένη εγγύηση ενός έτους για όλα τα φαρμακευτικά συσκευαστικά κουτιά μας.Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημαΠαρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για βοήθεια.

Αντικαταστάτες

Εάν το φαρμακευτικό κουτί συσκευασίας σας παρουσιάσει ελάττωμα εντός της περιόδου εγγύησης, θα το αντικαταστήσουμε δωρεάν.Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε μια αντικατάσταση.

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και αποστολή

Το φαρμακευτικό κουτί συσκευασίας θα συσκευάζεται και θα αποστέλλεται στους πελάτες με ασφαλή τρόπο χρησιμοποιώντας κατάλληλα υποστρώματα και μεθόδους αποστολής.

Το κουτί θα είναι κατασκευασμένο από κυματοειδή χαρτόνια και συρρικνωτική συσκευασία για προστασία από την υγρασία.Θα αποσταλεί με κατάλληλο μαλακωτικό υλικό για να διασφαλιστεί ότι δεν θα υποστεί ζημιά κατά τη διάρκεια της μεταφοράς..

Το κουτί θα αποσταλεί μέσω μιας αξιόπιστης και αξιόπιστης ναυτιλιακής εταιρείας που έχει εμπειρία στη διαχείριση φαρμακευτικών προϊόντων.

Γενικά ερωτήματα:

 • Ε:Ποιο είναι το εμπορικό σήμα της φαρμακευτικής συσκευασίας;
  Α:Το εμπορικό σήμα της φαρμακευτικής συσκευασίας είναι προσαρμοσμένο.
 • Ε:Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου της συσκευασίας φαρμάκων;
  Α:Ο αριθμός μοντέλου της φαρμακευτικής συσκευασίας είναι 001.
 • Ε:Από πού προέρχεται η φαρμακευτική συσκευασία;
  Α:Η συσκευασία φαρμάκων προέρχεται από την Κίνα.
 • Ε:Ποια υλικά χρησιμοποιούνται για την κατασκευή της φαρμακευτικής συσκευασίας;
  Α:Το φαρμακευτικό κουτί συσκευασίας είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας χαρτόνι.
 • Ε:Ποιο είναι το μέγεθος της φαρμακευτικής συσκευασίας;
  Α:Το μέγεθος του φαρμακευτικού κουτιού συσκευασίας μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hjtc (Xiamen) Industry Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. june dai

Τηλ.:: +8618206063252

Φαξ: 86-187-5920-0098

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα